Sisteme Antiefractie

Sistemele antiefracție au o gamă foarte largă de aplicații pentru protecția tehnică a clădirilor rezidențiale, a marilor centre de afaceri și a facilităților cu destinație specială, împiedicând intrarea persoanelor neautorizate și prevenind situații accidentale care pot rezulta din defecte tehnice sau defecțiuni în instalații.

Cheia pentru o alegere adecvată și dimensionarea corespunzătoare a unui sistem antiefracție este o evaluare corectă a situației de securitate cu privire la obiectivul care trebuie protejat.

Oferim clienților noștri serviciul de evaluare și consultanță a securității, precum și integrarea sistemului antiefracție cu alte sisteme de securitate utilizate de client.

În funcție de cerințele clientului, sunt disponibile diferite moduri de comunicare: comunicații wireless, RS485 și IP în sistem, notificări prin intermediul telefoanelor mobile, mesagerie SMS, mesaje de e-mail și utilizarea conexiunilor GPRS pentru comunicarea cu utilizatorul și operatorii din centrul de monitorizare.

Dacă este necesar, există și opțiunea de conectare la centrul de monitorizare 24/7. Operatorii centrului, în caz de activare a alarmelor răspund imediat si vor anunta echipa de interventie care va verifica locatia. In cazul in care se impune operatorii vor sesiza si autoritatile.