Cyber security

cyber

Riscul de securitate cibernetică este probabilitatea expunerii sau pierderii care rezultă dintr-un atac cibernetic sau prin exloatarea unor vulnerabilitati din cadrul organizatiei. O definiție mai bună și mai cuprinzătoare este pierderea sau deteriorarea potențială legată de infrastructura tehnică, utilizarea tehnologiei sau reputația unei organizații.

Organizațiile devin din ce în ce mai vulnerabile la amenințările cibernetice din cauza dependenței crescânde de computere, rețele, programe, social media și date la nivel global. Penetrarea bazelor de date, un atac cibernetic comun, are un impact negativ negativ asupra afacerilor și apare adesea din insuficienta masurilor de protectie.

Nu mai este suficient să vă bazați pe profesioniștii tradiționali în tehnologia informației și controalele clasice pentru securitatea informațiilor. Există o necesitate clară de instrumente de informații despre amenințări și programe de securitate pentru a reduce riscul cibernetic al organizației dvs. și a evidenția potențialele puncte de atac.

Indiferent de nivelul de risc al organizației dvs, trebuie să includeți planificarea cibersecurității ca parte a procesului dvs. de gestionare a riscurilor întreprinderii și a operațiunilor obișnuite de afaceri. Este unul dintre cele mai importante riscuri pentru orice afacere.